Begravning

Skicka blommor till begravning

Blomman får ofta stå som symbol för det naturliga kretsloppet och för stora händelser i människans liv. Till Mästerblomman kan ni vända er med förtroende när det gäller begravningsblommor. Med våra skickliga och erfarna florister och förstklassiga blommor kan vi medverka till att skapa ett ljust minne av det sista avskedet.

Kransar

Vid jordfästning och urnsättning använda dekorationer av flera slag. Till de vanligaste hör kransar, buketter och blomsterdekorationer som kan bindas på många olika sätt.

Begravningsdekoration

Idag är det vanligt att man låter en duktig florist binda en dekoration som speglar den bortgångnes levnad, yrkesverksamhet eller käraste hobby. För den som vill sätta personlig prägel på sina begravningsblommor är det bara fantasin som sätter begränsningar.

Kistdekoration

Kistdekorationen är en viktig del i arrangemanget kring en begravning. Den utgör ett stort blickfång och avgör vilket totalintryck man skall få av kyrkorummet. Målet är att ceremonin skall bevaras som ett ljust minne hos de anhöriga.

Begravningsbinderi som skapar helhet

Den som en gång besökt ett rikt utsmyckat kyrkorum vet hur mycket de vackra blommorna betyder. Genom att kombinera större och mindre dekorationer kan vi skänka färg, djup och skönhet åt ceremonin.

Skicka med en personlig hälsning

I samband med en beställning av begravningsblommor ges du möjligheten att skriva med en personlig hälsning på ett textat kort, men du kan även få den på ett passande band. Bandet lägger du till som tillval i din beställning och vi väljer sedan färg som passar dekorationen. Har du specifika önskemål är du välkommen att kontakta butiken.

Beställ en passande handbukett

Om du kommer närvara på begravningen så kan du beställa handbuketter som levereras till begravningsplatsen.

Blombud till begravningen

I samarbete med hundratals utvalda blomsterbutiker och tusentals duktiga florister levererar vi på Mästerblomman ditt blombud till begravningen. Avgiften är 99 kr för leverans inom hela Sverige och vi behöver din beställning senast två dagar före begravningen.

Frågor kring din beställning av begravningsblommor?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Mästerblomman. Våra florister finns tillgängliga på telefon 021-18 30 00. Det går även bra att besöka vår butik eller skicka ett mail till info@masterblomman.se. Observera att vi behöver din beställning senast två dagar före begravningen för att kunna garantera leveransen.