Om butiken

Om Mästerblomman

I över 30 år har vi på Mästerblomman skapat blomstrande överraskningar, dekorationer och utsmyckningar till livets alla skeden och årets alla dagar. Från vår butik mitt i Västerås City hjälper vi såväl privatpersoner som företag och föreningar att skapa en trivsam tillvaro och blomstrande överraskningar med hjälp det vi älskar – blommor!

Som kund är du varmt välkommen att besöka Mästerblommans fysiska butik på Sturegatan 18 i Västerås. Några av våra stamkunder brukar kalla butiken för en perfekt plats för blomsterterapi och vi på Mästerblomman kan inget annat än hålla med! Här finns verkligen något för alla – och blommor i alla dess former och färger.

För att göra vårt stora utbud av blommor tillgängligt för så många som möjligt är vi stolta över att kunna erbjuda onlineförsäljning av stora delar av vårt sortiment. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker i vår webbutik är du varmt välkommen att ta kontakt med butiken.

Du når oss telefonnummer 021-18 30 00 eller via mail info@masterblomman.se

Låt våra kunniga florister hjälpa dig

Genom att beställa något av floristens val kan vi garantera dig ett blomsterarrangemang som är både stilsäkert, vackert och uppskattat. Våra florister på Mästerblomman vet vilka blommor som lämpar sig bäst tillsammans och vilka färger och sorter som är passande för säsongen. Har du specifika önskemål, eller frågor om vårt utbud, är du varmt välkommen att kontakta oss på Mästerblomman.

Skicka blommor

På Mästerblomman hjälper vi dig att förmedla ditt blombud i Sverige och ut i världen. Det finns ca 700 butiker i Sverige och 56 000 runtom i världen som ingår i vårt förmedlingssamarbete. Hos oss köper du inte vilken bukett blommor som helst – vi erbjuder dig ett hantverk som märks i varje detalj och vi skickar dessa som blombud till hela Sverige och världen.

Mästerblomman blomsterbud har nöjda kunder över hela Sverige, bland annat i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Täby, Växjö, Halmstad, Kiruna, Östersund, Södertälje, Borlänge, Falun, Luleå, Sundsvall, Mölndal, Kalmar, Skövde, Kristianstad, Karlskorna, Skellefteå, Uddevalla, Motala, Landskrona, Örnsköldsvik, Nyköping, Varberg, Trelleborg, Lidköping, Allingsås, Piteå, Sandviken, Lidingö och Ängelholm.

Kontaktuppgifter

Telefon: 021-18 30 00
Måndag-fredag 9:30-18
Lördag 10-16

E-post: info@masterblomman.se
Vi besvarar mail så snart vi kan, dock senast inom 48 timmar.

Företagsuppgifter

Organisationsnr. 556928-7666
Mästerblomman i Sverige AB
Sturegatan 18
722 13 Västerås

Vi som jobbar här

Therese Borg Ericsson