Om butiken

Senaste nytt

Margareta Kronman övertar Mästerblomman AB från 1 december 2022. Hon har arbetat i butiken sedan 2013 och uppfyller nu drömmen om att driva sin egen butik.

Margareta har en passion för sitt yrke vilket har visat sig under de dryga 30 år som hon har arbetat inom branschen. Hon började arbeta med blommor i ung ålder då hennes mamma drev en blomsterhandel i Västerås under 10 år och Margareta hjälpte till så gott hon kunde. Därefter har Margareta arbetat i Västerås och Stockholm i floristbutiker samt även utbildat ungdomar och elever till florister. Margareta innehar Gesällbrev och Mästarbrev samt har tävlat i floristyrket under många år. Numera är Margareta utbildad domare i floristiska tävlingssammanhang.

Margareta med personal hälsar er varmt välkomna till Mästerblomman!

Om Mästerblomman

I över 30 år har vi på Mästerblomman skapat blomstrande överraskningar, dekorationer och utsmyckningar till livets alla skeden och årets alla dagar. Från vår butik mitt i Västerås City hjälper vi såväl privatpersoner som företag och föreningar att skapa en trivsam tillvaro och blomstrande överraskningar med hjälp det vi älskar – blommor!

Som kund är du varmt välkommen att besöka Mästerblommans fysiska butik på Sturegatan 18 i Västerås. Några av våra stamkunder brukar kalla butiken för en perfekt plats för blomsterterapi och vi på Mästerblomman kan inget annat än hålla med! Här finns verkligen något för alla – och blommor i alla dess former och färger.

För att göra vårt stora utbud av blommor tillgängligt för så många som möjligt är vi stolta över att kunna erbjuda onlineförsäljning av stora delar av vårt sortiment. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker i vår webbutik är du varmt välkommen att ta kontakt med butiken.

Du når oss telefonnummer 021-18 30 00 eller via mail info@masterblomman.se

 

Vi som arbetar på Mästerblomman

Margareta Kronman

Bengt Abrahamsson

Maria Ollson                                    

Frida Adolfsson

Låt oss kunniga florister hjälpa dig

Genom att beställa något av floristens val kan vi garantera dig ett blomsterarrangemang som är både stilsäkert, vackert och uppskattat. Vi florister på Mästerblomman vet vilka blommor som lämpar sig bäst tillsammans och vilka färger och sorter som är passande för säsongen. Har du specifika önskemål, eller frågor om vårt utbud, är du varmt välkommen att kontakta oss på Mästerblomman.

Kontaktuppgifter

Telefon: 021-18 30 00
Måndag-fredag 9:30-18
Lördag 10-16 Söndag Stängt

E-post: info@masterblomman.se
Vi besvarar mail så snart vi kan, dock senast inom 48 timmar.

Företagsuppgifter

Organisationsnr. 556928-7666 
Mästerblomman i Sverige AB 
Sturegatan 18 
722 13 Västerås

Maggan på Mästerblomman