Prenumeration av blommor

Blomsterprenumeration

Unna dig själv eller någon du tycker om en blomsterprenumeration!

Vi binder buketter utefter säsong med färska blommor och levererar fram till dörr eller hämtas i butiken. Du väljer själv hur ofta du önskar få din prenumeration – varje, varannan eller var fjärde vecka. Varför inte en härlig fredagsbukett eller helgbukett? Minsta pris på buketten är 250:- och uppåt. Eventuell leveransavgift tillkommer.

Kontakta oss i butiken för mer information.

Företagsprenumeration av blommor

Att ge bort blommor är det perfekta sättet att säga välkommen hit, grattis, tack, bra jobbat, krya på dig och allt annat som ni vill säga till personal, kunder och partners. Blommor är också den perfekta inredningsdetaljen till kontoret. Med buketter på konferensrummet, i receptionen eller vid arbetsplatserna skapas en varm och trivsam miljö.

Förutom en trivsam miljö renar växter även luften och ökar produktiviteten. En blomstrande arbetsplats ökar alltså chanserna till blomstrande affärer och välmående medarbetare!

På Mästerblomman har vi en lång tradition av att hjälpa företag med blomster och vi har många nöjda och lojala företagskunder i stan. Om du önskar blommor till ditt företag är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi erbjuder både månatliga leveranser och blommogram till enskilda tillfällen.

Beställningar

Vill du lägga enstaka order gör du det enkelt genom att välja produkt direkt från sortimentet i webbshoppen. Vill du göra en större beställning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Som företagskund hos Mästerblomman får du
  • Möjlighet att betala med faktura – månadsvis eller per order
  • Möjlighet att koppla fler personer till samma företagskonto så att ni enkelt kan göra beställningar via telefon, mail eller direkt i butiken
  • En köphistorik så att du som ansvarig på företaget enkelt kan ta del av era tidigare ordrar och se vem som lagt vilka beställningar