Bröllop

Blommor till bröllopet

Bröllopet är ett oförglömligt minne. Tiden fram till den stora dagen kantas av mycket planering och många beslut fattas. En rolig, men stressig tid. Därför är det viktigt att ni på ett tidigt stadium kontaktar oss för att vi ska kunna ge goda råd och tips för att kunna uppfylla alla era önskemål såsom brudbukett och blomsterdekorationer inför ditt Bröllop.

Till brudföljet

Diadem eller blomsterhattar till tärnorna som kompletterar brudens bukett. En blomsterkrans till brudnäbben. En bukett till brudens mor som går i samma ton med brudens bröllopsbukett – allt för att även hon ska få stå i centrum denna dag.

Bilen

Dekorera bröllopsbilen med blommor. Våra florister vet hur de sätter fast blommorna så det båda stannar på plats och inte skadar en inhyrd bil.

Kyrkan

Att dekorera kyrkan blir allt mer populärt, bl.a. kan ni få hjälp med altarblommor, utströdda blomblad på altargången eller varför inte en blomma på varje bänkrad.

Det dukade bordet

Här är det bara er fantasi som sätter stopp – möjligheterna är oändliga. Med hjälp av våra florister kan ni få hjälp med blomsterarrangemang på borden, blommande placeringskort och servettringar, en blommande tårtdekoration, dekorationer på stolsryggar, dekorerade vinglas och vinflaskor.

Kontakta oss på 021-18 30 00 för att boka en personlig rådgivning kring din brudbukett och andra blommor inför ditt Bröllop.